Αναζήτηση Προϊόντος

Κατηγορίες Προϊόντων

Eγγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι η εμφάνιση των τιμών on line, ο Κατάλογος Τιμών και το τμήμα ηλεκτρονικών παραγγελιών της εταιρίας μας απευθύνετε μόνο σε πελάτες που διαθέτουν κατάστημα με είδη συναφή με αυτά της εταιρίας μας  και είναι εγγεγραμμένοι χρήστες στo www.tzortzis.net.gr

Για τον λόγο αυτό και αφού συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα για να εγγραφείτε στο WebSite θα πρέπει να μας στείλετε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο  2310-630153 την έναρξη εφορίας του καταστήματός σας ή κάποιο άλλο αποδεικτικό (π.χ κάποιο τιμολόγιο αγοράς που να φαίνονται τα στοιχεία της εταιρία σας).

Για τους πελάτες που έχουμε ήδη τα στοιχεία τους και εφόσον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ με αυτά που θα συμπληρωθούν στη "Φόρμα Εγγραφής Συνεργάτη", η παραπάνω διαδικασία αποστολής των εγγράφων ΔΕΝ είναι αναγκαία.

Στα πεδία "Όνομα χρήστη" και "Συνθηματικό" τα οποία είναι ουσιαστικά τα κλειδιά για να μπορείτε να βλέπετε τιμές και να κάνετε παραγγελίες, καθώς και στο πεδίο "email" συμπληρώστε με μικρούς λατινικούς χαρακτήρες. 

Στα υπόλοιπα πεδία συμπληρώνουμε με κεφαλαίους χαρακτήρες και ελληνικά.

 Εάν συμφωνείτε με τα παραπάνω κάντε "κλίκ" παρακάτω στην Φόρμα Εγγραφής Συνεργάτη.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας ότι ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί αφού γίνει πρώτα ο σχετικός έλεγχος απο το Τμήμα Πωλήσεων.

 

register

Οι Αγορές σας.

 x 

Κανένα Είδος στο Καλάθι Αγορών σας.

Σύνδεση