Β2Β | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Η εταιρεία

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΖΩΡΤΖΗ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1972 με σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και επισκευών ηλεκτρικών συσκευών. Μέσα από την αφοσίωση, την επαγγελματικότητα και την καινοτομία, η εταιρεία κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των πελατών της.

Το 1978, η εταιρεία δημιούργησε την elvik electric, με αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού, ανταλλακτικών ηλεκτρικών συσκευών και παραγωγής κεραιών TV– εξαρτημάτων. Η elvik electric διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών.


Έχοντας ως βάση τη μακρά τεχνική εμπειρία και γνώση, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΖΩΡΤΖΗ επέλεξε να συνεργάζεται μόνο με τους κορυφαίους κατασκευαστές στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, που διακρίνονται για την αξιοπιστία και την ασφάλεια των προϊόντων τους.

Μερικά από τα brands που αντιπροσωπεύει η εταιρεία είναι: ALING CONEL, FAEG, MAK TRADE, PCE, MANATA, ZAMEL, ORNO, WEICON, PERRY κ.ά.

Το 2023 η εταιρεία αποφάσισε να αναβαθμίσει το site της και να δημιουργήσει ένα σύγχρονο B2B e-shop αποκλειστικά για επαγγελματίες, προμηθεύοντας όλη την Ελλάδα.